Un bărbat a murit împușcat cu arma unui polițist; prima ipoteză – arma s-a descărcat în timp ce era curățată

Publicat: 09 08. 2012, 11:15
Actualizat: 01 02. 2019, 10:33

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Orăștie a murit împușcat în piept cu arma de vânătoare a unui polițist de la Serviciul Rutier, incidentul petrecându-se în curtea casei polițistului, iar prima ipoteză este că bărbatul ar fi fost împușcat accidental în timp ce arma era curățată.

Un subofițer angajat la Biroul Poliției Rutiere Orăștie a anunțat la 112, miercuri seară, că a găsit în curtea casei sale un bărbat împușcat în piet.

Potrivit unor surse judiciare, polițistul le-a relatat anchetatorilor că își curăța în curte arma de vânătoare, iar la un moment dat a intrat în casă pentru a aduce o bucată de material cu care să-și lustruiască arma, iar când s-a întors l-a găsit împușcat în piept pe bărbatul în vârstă de 49 de ani, care îl ajuta în gospodărie.

Șeful Serviciului de Medicină Legală din Hunedoara, Dan Mărculescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că există suspiciuni că în acest caz nu este vorba despre o autoaccidentare. Prima ipoteză este că bărbatul ar fi fost împușcat accidental în timp ce arma era curățată.