Un bărbat a murit în ambulanță din cauza gropilor de pe drum

Publicat: 26 07. 2016, 11:35
Actualizat: 26 07. 2016, 12:00

Drumul de la Botoșani la Iași i-a fost fatal unui bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a murit în ambulanța care îl transfera la Iași, din cauza gropilor din asfalt de pe traseu.  

Pacientul fusese preluat de ambulanță după ce se tăiase la gât. Deși la prima vedere rana părea superficială, la investigații s-a constatat că lama a penetrat artera carotidă. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, un medic ORL suturându-i plaga și pregătindu-l pentru transportul către Iași.

Cum zona a rămas fără elicopter, bărbatul a fost preluat de o ambulanță, ce urma să-l transporte la Spitalul Județean din Iași. Drumul plin de gropi dintre Botoșani și Târgu Frumos i-a fost însă fatal acestuia. Rana i s-a deschis, iar în urma hemoragiei puternice a murit.

„Este dificil de spus dacă drumul a reprezentat o cauză, cert este că acele suturi au cedat la un moment dat și din păcate nu s-a mai putut face nimic, sângerarea fiind masivă”, a precizat Daniela Amarande, medic de gardă în cadrul SJA Botoșani, anunță o televiziune de știri.