Un bărbat a mușcat câinele unui ofițer de poliție. Cum au reacționat autoritățile

Publicat: 17 10. 2022, 15:54
Actualizat: 17 10. 2022, 16:21
Sursă Foto - Wikipedia/police dogs

Un caz pe cât de șocant, pe atât de hilar, a avut loc pe stradă într-o localitate din Germania, unde un bărbat de 29 de ani a mușcat un câine polițist și l-a lovit pe ofițerul care îl însoțea, apoi a devenit și mai agresiv. Polițiștii au depus plângere penală.

Potrivit autorităților, un bărbat în vârstă de 29 de ani a mușcat un câine polițist, apoi l-a lovit și pe ofițerul care îl însoțea.

Individul ar fi fost însoțit de alte două persoane care au refuzat să se legitimeze în fața ofiterilor de poliție.

Potrivit polițiștilor, ar fi vorba despre doi bărbați și femeia de 35 de ani care au refuzat să se legitimeze, iar polițiștii au fost nevoiți să folosească forța împotriva unuia dintre bărbați, moment în care tânărul de 29 de ani a muşcat câinele poliţistilor de intervenție.

Câinele a supraviețuit nevătămat atacului, au spus autoritățile. Din primele informații se pare că individul a atacat și un ofițer de poliție pe care l-a rănit după ce l-a mușcat și pe el.

Femeia și cei doi bărbați au fost arestați. Întrucât erau beți, ofițerii i-au dus la secția de poliție. Acolo și-au petrecut noaptea într-o celul și au fost prelevate și probe de sânge.

Polițiștii au depus o plângere penală pentru agresiune, potrivit Digi24.ro.

Pedeapsa pe care a primit-o un bărbat după ce a mușcat un câine polițist și a atacat un ofițer

În urmă cu aproximativ o lună, un alt bărbat pe nume Matthew Boulter, din Grimsby, a fost condamnat în instanță după ce a pledat vinovat că a agresat un polițist și a cauzat suferințe inutile unui animal.

În timpul arestării sale, a lovit cu pumnii și piciorul în niște garduri către un ofițer de poliție, provocându-i răni ușoare.