Un bărbat acuzat că și-a violat fiica timp de șase ani, reținut în București

Publicat: 04 12. 2015, 17:37

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București- Secția de urmărire penală l-au reținut pe bărbat pentru viol în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Parchetul Capitalei, în perioada 2010- septembrie 2015, tatăl și-a agresat sexual fiica, acum în vârstă de 16 ani, în repetate rânduri. În urma relațiilor sexuale, săvârșite atât prin constrângere fizică cât și morală, minora a născut în 2015 un copil, mai precizează sursa citată.

Ulterior, din cauza unor complicații ale stării de sănătate, nou-născutul a fost transferat la un spital din București, unde a decedat, la aproximativ o lună de la naștere.

„Totodată, în același interval de timp, inculpatul L.M. a agresat-o pe fiica sa atât fizic cât și moral prin aplicarea de corecții fizice, proferarea de amenințări și injurii și supunerea la tratamente umilitoare sau degradante, astfel că persoanei vătămate i-a fost pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală”, se menționează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

În cazul fetei de 16 ani, printr-o decizie a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, s-a dispus măsura plasamentului în regim de urgență.

Bărbatul a fost dus, vineri, la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.