Un bărbat agresează fete pe stradă într-o localitate de lângă Timișoara. Polițiștii l-au prins în flagrant, dar l-au eliberat

Publicat: 01 04. 2016, 22:26

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara urmărește fete pe stradă și le face avansuri sexuale, iar în ciuda faptului că a fost prins în flagrant, acesta continuă să fie cercetat în libertate.

„A urmărit-o pe stradă un bărbat cu mașina și a început să se dezbrace. A deschis ușa la mașină și s-a dat jos cu pantalonii jos de tot și striga: hei, fetița, vino încoa, hai în mașină. Acum îi e frica să mai iasă pe stradă. Ia medicamente. I-au dat sedative ca să doarmă”, povestește mama unei fetițe.

Copila are 15 ani și este încă în stare de șoc dupa experiența traumatizantă. Ea este doar una dintre victimele bărbatului care acostează fete pe străzile din Sag, la doar câțiva kilometri de Timișoara.

„A venit fetița într-un suflet plângând că mami, tati, haideți că este un om care a trecut cu mașina pe lângă noi și ne-a arătat organul genital. A fost văzut de multe ori cu mașina în jurul școlii”, poveșteste tatăl altei fete.

Cu toate că a fost prins în flagrant de polițiști, individul a fost în cele din urmă lăsat în libertate. În prezent, el este cercetat pentru corupere sexuală de minori și ultraj contra bunelor moravuri, scrie Bună Ziua Iași.