Un bărbat care a furat o mașină dintr-o benzinărie din Giurgiu și a fost oprit de Poliție cu șase focuri de armă

Publicat: 03 06. 2018, 20:33
Actualizat: 28 09. 2018, 03:59

Un bărbat din municipiul Zimnicea, județul Teleorman, a reclamat la 112 că un necunoscut l-a amenințat CU CUȚITUL într-o bezinărie din Giurgiu și i-a furat mașina. Profitând că în automobil rămăsese doar iubita proprietarului, individul a obligat-o să coboare și a plecat la volan.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și profitând de faptul că proprietarul a plecat de lângă mașina aflată în stația de carburanți, a determinat un pasager din autoturism SĂ COBOARE, sub amenințarea unui cuțit. În momentul în care a vrut să plece, a fost întâmpinat de proprietarul mașinii, pe care de asemenea l-a amenințat că ÎL TAIE, după care a fugit cu autoturismul”, se arată în comunicatul Poliției Giurgiu.

Oamenii legii l-au urmărit pe bărbat și au tras ȘASE FOCURI DE ARMĂ în pneurile autoturismului, forțându-l pe șofer să oprească în localitatea Dealu, județul Giurgiu.

Bărbatul care a furat mașina a fost imobilizat și încătușat, iar la testatarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat și a refuzat să meargă la spital, pentru recoltarea de probe biologice. instanța a admis propunerea anchetatorilor de arest preventiv pentru 30 de zile, pentru tâlhărie calificată și refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.