Un bărbat care l-a înșelat pe Nuțu Cămătaru cu 55.000 de euro s-a predat poliției

Publicat: 06 03. 2013, 17:42
Actualizat: 04 07. 2013, 05:49

Un bărbat care l-a înșelat cu 55.000 de dolari pe Nuțu Cămătaru s-a predat, miercuri, polițiștilor după ce a fost dat în urmărire națională ca urmare a unei condamnări de trei ani pentru furtul unui portofel, într-un alt dosar.

Duță Mihai Klepper – urmărit național după ce, la 1 februarie 2013, Judecătoria Sectorului 3 a emis pe numele său un madat de executare a trei ani de închisoare pentru furtul unui portofel – s-a predat, miercuri, la Secția 2 Poliție, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Ciocolată”, a mai făcut obiectul unui mandat de urmărire internațională, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare de către instanța supremă, fiind acuzat de înșelăciune de către Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru.

Balint ar fi reclamat că i-ar fi dat lui Klepper, care a lucrat ca agent procedural la Tribunalul București, și lui Dănuț Udilă, zis Dan Vancică, 55.000 de dolari, iar în schimbul banilor cei doi s-ar fi angajat să aranjeze amânarea punerii în executare a unui mandat de arestare emis pe numele fratelui său, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru.