Un bărbat care participa la o vânătoare ilegală, găsit împușcat în piept. Poliția îl caută pe prietenul cu care a plecat să vâneze

Publicat: 13 09. 2014, 15:48
Actualizat: 29 09. 2018, 03:13

Doi prieteni din comuna bihoreană Husasău de Criș au plecat, vineri seară, la vânătoare, iar rudele spun că, întrucât aceștia nu s-au întors sâmbătă dimineață și nu răspundeau la telefon, au pornit în căutarea lor.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit mort de către fratele său, la marginea unui lan de porumb, împușcat în piept.

Un echipaj de polițiști criminaliști, coordonați de procurorul Alin Leucea de la Parchetul Bihor, a început cercetările sâmbătă dimineață, căutându-l totodată pe cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 32 de ani, care deocamdată este de negăsit.

Potrivit unor surse din Poliție, din primele investigații rezultă că cei doi ar fi participat la vânătoare fără autorizație, iar bărbatul de 35 de ani a fost împușcat cu o armă de vânătoare de calibru mare, cel mai probabil folosită pentru a vâna mistreți, iar apoi a fost târât la marginea lanului de porumb, unde corpul său a fost găsit fără suflare, cu capul așezat pe carabina sa.

Procurorul Alin Leucea, care coordonează ancheta, a refuzat deocamdată să ofere amănunte despre acest caz.

„S-a descoperit o victimă, se fac cercetări, deocamdată nu pot să vă spun mai mult”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, procurorul Leucea.