Un bărbat care traversa neregulamentar o șosea din Vâlcea a fost accidentat de un echipaj de Poliție

Publicat: 27 11. 2013, 15:03
Actualizat: 28 09. 2018, 13:04

Un echipaj aparținând Poliției Transporturi a accidentat un bărbat care traversa neregulamentar, marți seară, un drum național din județul Vâlcea, în urma verificărilor cu aparatul etilotest constatându-se că bărbatul accidentat consumase alcool.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, Lina Teodorescu, accidentul s-a produs pe drumul național 64, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat de 58 de ani a încercat să traverseze neregulamentar și fără să se asigure drumul, moment în care a fost surprins de o mașină a Poliției Transporturi.

În urma verificărilor cu aparatul de măsurare a alcoolemiei, polițiștii rutieri au constatat că agentul de poliție aflat la volanul mașinii implicate în accident nu consumase alcool, iar la pietonul accidentat aparatul a măsura o alcoolemie de 0,58 miligrame la litru.

Reprezentanta Poliției Vâlcea a precizat că mașina implicată în accident nu aparține IPJ Vâlcea, ci Poliției Transporturi care ține de Secția Regională de Poliție Transporturi Craiova.

La ora transmiterii acestei știri, bărbatul accidentat se află la Spitalul Județean Vâlcea, unde este supus investigațiilor medicale, urmând ca medicii să-i stabilească diagnosticul.