Un bărbat de 72 de ani a murit în urma viiturilor din județul Argeș

Publicat: 29 07. 2014, 18:51
Actualizat: 29 03. 2019, 07:01

Reprezentanți ai Prefecturii Argeș au spus că bărbatul se afla în căruță în momentul în care a venit o viitură puternică, iar calul s-a speriat, bătrânul căzând din căruță și fiind luat de ape.

Conform acestora, în momentul în care a fost găsit bărbatul se afla în stop cardio-respirator, iar echipajul medical a încercat să îl resusciteze timp de câteva zeci de minute, fără rezultat.

Tot în județul Argeș, o persoană a fost dată dispărută, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat, care nu a putut furniza detalii.

Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, persoana respsectivă avea semne vitale, iar un echipaj SMURD a încercat resuscitarea acesteia.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a precizat că este vorba despre un bărbat de 72 de ani din localitatea Vedea.

Mai multe localități din județul Argeș sunt afectate de inundații.

Potrivit MAI, peste 1.600 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) intervin cu 400 de autospeciale pentru salvarea persoanelor din cele zece județe afectate de inundații.

Conform MAI, în urma unei dispoziții a ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, peste 1.600 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, între care pompieri, polițiști și jandarmi, intervin cu peste 400 de autospeciale pentru salvarea persoanelor afectate de inundațiile din județele Alba, Argeș, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Olt, Prahova, Teleorman și Vâlcea.