Un bărbat din Bacău care mergea la locul unui accident a rutier a murit el într-un accident rutier

Publicat: 06 03. 2015, 21:14
Actualizat: 15 04. 2019, 10:02

Potrivit polițiștilor din Bacău, un bărbat de 58 de ani din Buzău a murit după ce a fost lovit de un TIR și apoi strivit între autotren și un microbuz staționat.

Accidentul a avut loc pe DN 11 Bacău-Brașov, în zona localității băcăuane Poiana Sărată, în timp ce bărbatul traversa șoseaua pentru a ajunge la locul unui alt accident, petrecut cu puțin timp înainte.

Primul accident s-a produs după ce microbuzul a derapat pe carosabilul alunecos și a lovit un șofer de 54 de ani din Covasna, aflat lângă mașina sa, în afara șoselei, el suferind o fractură la un picior.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru, în timp ce bărbatul de 58 de ani traversa strada, pentru a ajunge la locul primului accident, el a fost lovit de TIR, care a derapat și a ajuns pe contrasens, unde s-a oprit în microbuzul care staționa în afara șoselei.

Bărbatul a fost strivit între cele două autovehicule și a murit.

Polițiștii le-au întocmit dosare penale șoferului de microbuz – pentru vătămare corporală din culpă și conducătorului autotrenului, un bărbat de 42 de ani din Comănești, pentru ucidere din culpă.

Bărbatul din Covasna, rănit în primul accident, a fost transportat la Spitalul Municipal Onești pentru acordarea de îngrijiri medicale.