Un bărbat din Botoșani a fost găsit într-un canal din oraș, în șoc hipotermic

Publicat: 07 10. 2019, 15:55

Bărbatul de 40 de ani din Botoșani a fost găsit duminică seara aproape înghețat, de polițiștii locali, într-un canal folosit pentru intervențiile la rețelele de apă.

„A fost primit un apel la ofițerul de serviciu al Poliției Locale Botoșani, prin care se făcea cunoscut că pe o stradă din municipiul Botoșani se află o persoană într-un cămin de vizitare rețea apă. Sesizarea a fost direcționată către patrula de polițiști locali, care se afla cea mai aproape de adresa menționată și care s-a deplasat la fața locului. Ajunși la adresa indicată, polițiștii locali au ridicat capacul căminului de vizitare (…) și au constatat că sesizarea se confirmă, fiind descoperită o persoană de sex masculin care părea fi o persoană fără adăpost și care, probabil, se adăpostea de ploaie în acel loc”, se arată într-un comunicat transmis luni Agenției MEDIAFAX de Poliția Locală Botoșani.

Bărbatul a fost ajutat de polițiștii locali să iasă din canal și, pentru că starea acestuia indica o problemă de sănătate, polițiștii au cerut ajutorul ambulanței.

Polițiștii locali spun că bărbatul răspundea extrem de greu la întrebări, motiv pentru care a considerat că are nevoie de ajutor medical.

Medicii de pe ambulanță au stabilit că bărbatul era în șoc hipotermic și l-au dus la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.