Un bărbat din Brăila a vrut să își spioneze soția la baie. Soacra l-a prins și l-a reclamat la poliție

Publicat: 18 03. 2019, 11:28
Actualizat: 25 03. 2019, 18:52

Reclamația a fost depusă recent la Poliție, de o femeie, care a găsit dispozitivul în baie, iar anchetatorii au făcut verificări și au aflat că acesta fusese amplasat în baie de ginerele reclamantei, bărbatul având suspiciuni că soția îl înșela.

„O astfel de faptă a fost sesizată la Poliția Municipiului Brăila, de o femeie în vârstă de 52 de ani, care a găsit un dispozitiv electronic de supraveghere video confecționat artizanal, montat în apartamentul său, în baie. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soția sa are o relație extraconjugală și că folosește în acest scop respectiva locuință. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viață privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit și prin legea penală”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Conform legii, pentru infracțiunea de violare a vieții private, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.