Un bărbat din Germania a câștigat 9,9 milioane de euro la loterie, iar acum își caută o soție! Ce condiții pune acesta

Publicat: 08 11. 2022, 21:08
Actualizat: 08 11. 2022, 21:35
Sursă Foto - Ladbible.com

Un bărbat care a câștigat 9,9 milioane de euro la loterie își caută soția perfectă. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească femeia ideală.

Un bărbat din Dortmund, Germania, a câștigat 9,927,512 euro în luna septembrie.

Kursat Yildirim a câștigat suma colosală în data de 24 septembrie, iar de atunci, bărbatul a demisionat de la fabrica de oțel la care lucra.

Și-a cumpărat un Ferrari 448 Pista și un Porsche Turbo S Cabriolet, un ceas de lux și alte accesorii scumpe.

Totuși, bărbatul în vârstă de 41 de ani a recunoscut pentru jurnaliștii ziarului german Bild că există ceva care îi lipsește.

„Te rog să subliniezi în știre că sunt încă necăsătorit”, a spus el, potrivit LadBible.

„Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă”

Pentru acesta, aspectul fizic nu e cel mai important, ci iubirea. Norocosul a povestit că femeia ideală ar trebui să fie încântată de călătorii și să fie gata pentru rolul de mamă.

„Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia îi place să călătorească și este gata să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere, indiferent de ce s-ar întâmpla”, a adăugat Yildirim.

De asemenea, Yildirim a subliniat că va avea grijă ca nimeni să nu profite de el și averea lui.

„Pot avea grijă de mine foarte bine. Am luat măsuri de precauție. Banii sunt în mâini sigure. Dintr-odată, toți sunt prietenii tăi. Oameni de la care nu am mai auzit de mulți ani mă sună pentru a cere bani”, a mai spus el.

Chiar și așa, Yildirim nu regretă că s-a lăudat cu suma câștigată pe rețelele de socializare, ba din contră!

În timp ce așteaptă să cunoască o femeie cu care să-și întemeieze o familie, el continuă să joace la loterie, pentru că „pur și simplu nu se poate schimba” după ce a jucat timp de 15 ani, potrivit Ladbible.com.