Un bărbat din Harghita a comis două crime înfiorătoare, apoi s-a aruncat în fața trenului

Publicat: 15 06. 2013, 14:21
Actualizat: 27 03. 2019, 01:31

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Borsec, județul Harghita, și-a înjunghiat mortal, sâmbătă, fosta prietenă și pe copilul de doi ani pe care îl aveau împreună, după ce femeia îl părăsise, apoi agresorul s-a aruncat  în fața unui tren și a murit.

Șeful Poliției Harghita, chestorul Radu Sandu Moldovan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul, care este cioban și lucra la o stână din Lăzarea, și femeia în vârstă de 30 de ani cu care trăia s-au despărțit, vineri, când tânăra l-a rugat să aibă grijă de copilul lor de doi ani, până când ea ar fi urmat să aranjeze casa în care ar fi trebuit să se mute cu noul iubit.

Ulterior, femeia și-a luat copilul și a plecat.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, ciobanul și-a sunat un prieten, căuia i-a spus că i-a omorât „pe toți trei” și că fie se predă la Poliție, fie se sinucide.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a aruncat în fața unui tren și a murit.

Soția prietenului pe care îl sunase ciobanul le-a declarat anchetatorilor că acesta i-ar fi spus, înainte de a se sinucide, că a mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la noua locuință a fostei sale prietene, s-a uitat pe geam și i-a văzut pe cei doi, iar într-un acces de gelozie a intrat peste ei și și-a înjunghiat cu un cuțit fosta prietenă și copilul de mai multe ori, omorându-i. Apoi, bărbatul l-a atacat și pe noul iubit al femeii, pe care l-a lovit cu o rangă în cap și l-a tăiat la gât.

Bărbatul rănit este internat în stare foarte gravă la Spitalul Județean din Târgu Mureș.