Un bărbat din Iași s-a spânzurat live pe Facebook. Se simţea vinovat că și-a oferit fata spre adopție

Publicat: 02 02. 2021, 20:55
Actualizat: 06 04. 2021, 15:07
Tânăr salvat de familie, după ce a încercat să se spânzure! Băiatul anunțase pe un grup online că vrea să se sinucidă / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com

Un bărbat din Iași s-a spânzurat în timp ce făcea un live pe Facebook. Apropiații acestuia l-au sunat rapid pe proprietarul stânei la care lucra, însă a fost prea târziu.

Bărbatul s-a spânzurat joi, 28 ianuarie

Un ieşean în vârstă de 33 de ani s-a sinucis într-un live făcut pe Facebook. Bărbatul s-a spânzurat joi, 28 ianuarie, în comuna ieşeană Ion Neculce, la stâna la care lucra.  

Live-ul a fost urmărit de prietenii acestuia de pe Facebook. Alarmați de gestul acestuia, oamenii l-au contact pe proprietarul stânei la care lucra bărbatul. Acesta a încercat să-l salveze, dar a fost prea târziu.

Un medic a încercat să-l resusciteze pe acesta timp de 30 de minute, însă fără rezultate. 

Ieșeanul avea o fată de 6 ani

Conform Ziarului de Iaşi, acesta avea o fată în vârstă de şase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecţia Copilului Iaşi în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-şi dea fiica spre adopţie, însă, la scurt timp acesta a început să se simtă vinovat pentru ceea ce a făcut şi a decis să se sinucidă în direct pe Facebook. 

Mama fetei este în Marea Britanie şi a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopţie al copilului.