Un bărbat din Lugoj a fost ucis cu 20 de lovituri de cuțit, în urma unui conflict într-un bar

Publicat: 29 07. 2012, 10:41
Actualizat: 26 03. 2019, 03:08

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Lugoj, județul Timiș, a fost ucis, duminică dimineață, fiind înjunghiat de 20 de ori de un bărbat cu care intrase în conflict într-un bar din localitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Mădălina Mezdrea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Poliția a fost sesizată prin 112, duminică, după ora 04.00, că lângă un local din Lugoj a avut loc un conflict în urma căruia un tânăr în vârstă de 32 de ani și-a pierdut viața.

Potrivit acesteia, între bărbatul de 32 de ani și alți doi clienți ai barului ar fi izbucnit un conflict verbal, după care tânărul a ieșit din local și s-a îndreptat spre autoturismul său aflat în parcare. În urma lui au ieșit cele două persoane, iar una dintre acestea l-a lovit cu pumnii și picioarele, apoi a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat.

Clienții localului au chemat imediat o ambulanță care l-a preluat pe tânăr și l-a dus la Spitalul Municipal Lugoj, însă medicii de acolo au constatat decesul.

Potrivit medicilor de la Urgențe, victima avea aproximativ 20 de lovituri de cuțit pe tot corpul, una dintre ele fiind în inimă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, Mădălina Mezdrea, a declarat că cele două persoane suspecte au fost duse la audieri, la Poliția Lugoj.