Un bărbat din SUA a câștigat la loto de trei ori în același an! Ireal este faptul că a pariat aceeași combinație de numere

Publicat: 25 04. 2023, 10:37
Dolar american / Sursa FOTO: flickr.com

Un american în vârstă de 52 de ani a jucat aceeași combinație de numere la loto cu care a câștigat premiul de 50.000 de dolari de trei ori în ultimul an.

Se pare că acesta și-a revendicat ultimul premiu câștigat pe 13 aprilie, după ce a plătit 1 dolar pariind pe numărul „48548”.

Bărbatul a pariat aceeași combinație de numere și în mai 2022 cu scopul de a câștiga suma de 100.000 de dolari cu două bilete diferite.

Sursă Foto – Insider

Bărbatul a pariat aceeași combinație de numere și în mai 2022 cu scopul de a câștiga suma de 100.000 de dolari cu două bilete diferite.

„Nu știi niciodată”

Potrivit acestuia, inițial nu a realizat că numerele sale erau cele câștigătoare, fiind informat de acest lucru de soția sa.

În acel moment câștigătorul anonim a specificat că plănuia să folosească banii pentru a-i cumpăra fiului soției lui o motocicletă de teren.

Potrivit sursei citate, bărbatul este șofer de camion și susține că împreună cu partenera lui de viață va merge într-o vacanță bine meritată cu banii câștigați.

„Joc la loterie tot timpul. Nu știi niciodată”, a declarat acesta, care este de părere că nu poți câștiga dacă nu rămâi dedicat acestei activități, potrivit Insider.