Un bărbat din Târgoviște a montat o toaletă publică în fața blocului după ce DSP le-a interzis oamenilor să mai tragă apa la baie

Publicat: 01 11. 2022, 20:48
Actualizat: 01 11. 2022, 20:53
Toaleta publica / Sursa FOTO: Facebook

Un bărbat din Târgoviște și-a montat propria toaletă publică în fața blocului în care locuiește. Bărbatul a fost nevoit să improvizeze o toaletă după ce din cauza unor lucrări de canalizare prost făcute nu a mai putut să tragă apa la baie.

Locatarii blocurilor din zona centrală a orașului Târgovişte se plâng că de 20 de ani blocurile în care locuiesc au probleme cu sistemul de canalizare, iar în urmă cu ceva timp lucrurile s-au înrăutățit după ce în urma unor lucrări de canalizare făcute prost s-au trezit în imposibilitatea de a mai trage apa la baie.

Concret, din cauza acestor lucrări realizate de un instalator neautorizat toate apele menajere se duc din canalizare în subsol, astfel că DSP Dâmbovița le-a interzis oamenilor să mai tragă apa la toaletă.

Un locatar mai inventiv s-a gândit să rezolve problema, așa că a cumpărat o toaletă ecologică pe care a instalat-o în faţa blocului.

În plus, el a încheiat și un contract cu o firmă de vidanjare, numai că nu a putut să obţină autorizaţie şi de la primărie, însă după doar cinci zile, toaleta salvatoare a fost ridicată de autorităţi, potrivit observatornews.ro.