Un bărbat din Vaslui a murit după ce și-a dat foc în scara blocului fostei iubite

Publicat: 24 07. 2015, 11:42
Actualizat: 27 07. 2015, 11:33

Potrivit primelor cercetări făcute de polițiștii vasluieni, bărbatul și-a dat foc în scara unui bloc din Bârlad în care locuiește fosta sa iubită, cu care avusese o relație până în urmă cu patru ani, după ce, joi, a încercat de mai multe ori să discute cu femeia de 51 de ani.

De altfel, în noaptea de joi spre vineri, femeia a sunat la 112 și a cerut sprijinul Poliției, întrucât bărbatul făcea scandal la ușa sa.

În momentul în care polițiștii au ajuns la locul indicat, l-au găsit pe bărbat cu arsuri grave pe toată suprafața corpului, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Bârlad.

„Din păcate, ca urmare a leziunilor grave suferite, bărbatul a murit la unitatea medicală bârlădeană. La locul unde a fost găsită victima, se afla un recipient din plastic de 500 de mililitri în care fusese benzină, precum și o brichetă”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni de investigații criminale au dispus efectuarea autopsiei cadavrului tânărului pentru stabilirea cauzei decesului.