Un bărbat, jefuit în plină zi de prietenul de pahar

Publicat: 10 11. 2014, 19:49

Bărbatului din Orăștie i-au fost furați 6.000 de lei și un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei. Victima tocmai câștigase banii la jocurile mecanice dintr-un bar.

De bucurie, bărbatul s-a îmbătat și a plecat spre casă însoțit de prietenul său de pahar, un tânăr de 28 de ani. În fața cimitirului, bărbatul a fost atacat de prietenul de pahar.

„Poliția efectuează cercetări față de suspectul în vârstă de 28 de ani, din Orăștie, cu privire la care au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că a deposedat prin violență un bărbat aflat în stare de ebrietate de suma de 6.000 de lei și un telefon mobil în valoare de 1.000 lei. Fapta a fost comisă în zona cimitirul ortodox nou din municipiul Orăștie. În urma probatoriului administrat în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore a suspectului, care urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, citat de zhd.ro.