Un bărbat s-a sinucis la stația de metrou Izvor. Circulația trenurilor a fost reluată

Publicat: 25 07. 2019, 09:28

Metrorex anunță că circulația trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, programul fiind afectat temporar după ce, joi dimineață, o persoană s-a aruncat în fața trenului, la stația Izvor.

„Circulația trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 08:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 și 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituțiile abilitate să își poată desfășura cercetările ce se impun în astfel de cazuri”, informează Metrorex.

Circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat cu dificultate, joi dimineață, după ce o persoană a căzut în fața trenului în stația de metrou Izvor, fiind o posibilă tentativă de suicid, informează Metrorex.

Comunicatul Metrorex:

Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon).

Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii.

Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.