Un bărbat și-a dat foc în fața Poliției Locale din Pitești

Publicat: 18 04. 2014, 09:25
Actualizat: 03 02. 2019, 14:38

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, un bărbat de 45 de ani și-a dar foc, joi seară, pe Bulevardul Eroilor din Pitești, suferind arsuri grave, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a deplasat cu un autoturism până în apropierea sediului Poliției Locale din Pitești, a coborât din mașină și și-a dat foc în stradă. Doi polițiști locali care au văzut ce s-a întâmplat au intervenit pentru a stinge flăcările care l-au cuprins pe bărbat, după care au sunat la 112, au declarat surse din Poliția Locală Pitești.

Bărbatul a fost preluat cu o ambulanță, care l-a transportat, în primă fază, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde, având în vedere starea sa gravă, medicii au decis să-l trimită la o unitate sanitară din București.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest, polițiștii nereușind să discute cu bărbatul care s-a autoincendiat, din cauza stării sale grave de sănătate.