Un bărbat și-a înjunghiat soția, după care s-a sinucis. Femeia a fost transportată la spital

Publicat: 12 08. 2013, 15:02
Actualizat: 01 02. 2019, 02:03

Un bărbat de 40 de ani din localitatea buzoiană Gherăseni și-a înjunghiat cu un cuțit soția, luni, după care s-a spânzurat, femeia reușind să fugă și să își scoată singură cuțitul din spate, fiind în prezent internată în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele date ale polițiștilor reiese că, luni, cei doi soți, din localitatea Gherăseni, s-au luat la ceartă, iar în urma discuțiilor care au degenerat bărbatul și-a înjunghiat cu un cuțit soția în spate, după care s-a spânzurat într-o anexă a locuinței.

După ce a fost înjunghiată, femeia a reușit să fugă pe uliță și și-a scos singură cuțitul înfipt în spate, fiind găsită de polițiști. Ulterior, buzoianca a fost transportată cu o ambulanță la spital.

Potrivit comisarului șef Florina Crucianu de la Biroul de Relații cu Presa al Poliției Județene Buzău, incidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112 de o localnică.

„Incidentul a fost semnalat la 112 de o localnică. Polițiștii au intervenit imediat la fața locului, victima fiind găsită pe stradă în apropierea locuinței. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea sitiuației de fapt”, a declarat Florina Crucianu.

Vecinii familiei spun că scandalul ar fi izbucnit din cauza faptului că bărbatul era gelos și nu își lăsa soția să meargă singură nici până la magazinul din sat.

Oamenii mai spun că totul ar fi culminat cu momentul în care femeia a decis să plece să muncească în Spania. Aceasta s-a întors însă în țară, la scurt timp, după ce bărbatul i-ar fi telefonat și ar fi amenințat-o că se omoară și îl va lua cu el și pe fiul lor de zece ani.

Polițiștii susțin că băiatul celor doi nu ar fi asistat la conflict, el fiind în grija unor rude.