Un bărbat și-a omorât mama cu bestialitate, apoi s-a sinucis. Femeia a fost găsită plină de lovituri de fiica ei

Publicat: 13 08. 2021, 16:35
Actualizat: 13 08. 2021, 17:27
Foto cu caracter ilustrativ. MEDIAFAX FOTO

Un bărbat din Cluj și-a ucis mama în vârstă de aproape 70 de ani, după care s-a sinucis. Tragedia ar fi avut loc, luni, în comuna clujeană Moldovenești.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul.ro că femeia prezenta urme de violență pe tot corpul și un traumatism toracic. Fiul care a ucis-o nu ar fi lăsat un bilet de adio. Totodată, la fața locului nu au fost găsite arme sau obiecte contondente, mai spun sursele.

Fiul s-a sinucis, după crimă

Cadavul femeii a fost găsit, joi, de fiica ei în stare de putrefacție. Aceasta a alertat autoritățile printr-un apel la 112. Criminalul, fratele femeii, a fost găsit într-o anexă a imobilului spânzurat.

Joi, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în varianta omorului. Organele de intervenţie au fost încunoștințate prin apel unic de urgenţă 112 despre un eveniment din comuna Moldoveneşti sat Podeni, jud. Cluj. După cercetările efectuate s-a stabilit că într-o locuinţă din satul Podeni a fost găsit cadavrul unei femei, ce prezenta leziuni corporale suspecte. La faţa locului, pe lângă cadavrul femeii, a fost identificat într-o anexă a locuinţei şi cadavrul fiului victimei, acesta fiind spânzurat, se arată într-un comunicat al Parchetului Cluj.

În urma anchetei s-a mai stabilit că femeia a fost agresată fizic de către fiul acesteia, leziunile sale fiind incompatibile cu viața, iar ulterior autorul s-a sinucis prin spânzurare, moartea celor doi producându-se joi, se mai arată în comunicat.