Un bărbat și o femeie, la spital după ce mașina în care erau s-a răsturnat în râul Bega

Publicat: 15 01. 2014, 22:37
Actualizat: 28 03. 2019, 22:30

Un bărbat de 43 de ani și o femeie de 33 de ani au fost transportați, miercuri seară, la spital, în urma unui accident produs în Timișoara, după ce mașina în care se aflau a derapat și s-a răsturnat în râul Bega, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat”, Sindia Vlaia, a declarat corespondentului MEDIAFAX că miercuri seară, un autoturism Daewoo Matiz a derapat și s-a răsturnat în râul Bega din Timișoara.

Șoferul, în vârtstă de 43 de ani, a reușit să iasă din mașină, însă o femeie de 33 de ani, pasager în autoturism, a rămas blocată sub apă mai multe minute.

„Un autoturism Daewoo Matiz a derapat și a ajuns în râul Bega din Timișoara. Șoferul, un bărbat de 43 de ani, a reușit să se autoevacueze. O femeie de 33 de ani, pasager al mașinii, a rămas, însă, blocată sub apă. Bărbatul a fost cel care, imediat după ce a reușit să iasă din mașină a sunat la numărul de urgențe 112”, a declarat Sindia Vlaia.

La fața locului au ajuns două mașini de descarcerare și o barcă de salvare ale ISU Timiș, precum și două ambulanțe SMURD. Medicii au preluat-o mai întâi pe femeie, imediat după ce aceasta a fost scoasă din apă de către pompieri, și au transportat-o la Spitalul Județean din Timișoara.

Cea de-a doua ambulanță l-a preluat pe bărbat, acesta fiind transportat la aceeași unitate medicală, pentru a i se face investigații medicale.

Liliana Iedu, corespondenti@mediafax.ro