Un bărbat urmărit de Poliţie a lovit o femeie, aflată pe o trotinetă electrică, pe Bd. Ion Mihalache din Capitală

Publicat: 23 10. 2020, 20:11
Actualizat: 23 10. 2020, 20:18
FOTO: Caracter ilustrativ

Un șofer urmărit de Poliţie a lovit o femeie, aflată pe o trotinetă electrică, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat că bărbatul nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire făcut de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 și s-a sustras controlului poliţienesc, iar ulterior, pe Bulevardul Ion Mihalache, în timp ce era urmărit, a surprins şi accidentat o femeie care traversa, cu o trotinetă electrică, pe trecerea pentru pietoni.

După producerea accidentului şoferul a părăsit locul faptei şi a continuat să se deplaseze, încălcând mai multe reguli de circulaţie, iar în final a abandonat maşina, anunţă Brigada Rutieră, citată de Mediafax.

Individul a fost găsit la scurt timp de poliţiştii Brigăzii Rutiere, fiind reţinut şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Solicitarea a fost acceptată deja de Judecătoria Sectorului 1.

Restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu din Capitală, din cauza unor lucrări la rețeaua de termoficare

Poliția Rutieră a anunțat restricții de circulație pe Bd. Iuliu Maniu din Capitală, vineri, cauzate de reparații la rețeaua primară de termoficare.

TermoEnergetica realizează lucrări de remediere a avariilor de la rețeaua primară de termoficare, astfel că se vor institui restricții de circulație, după cum urmează:

  • pe Bd.Iuliu nr.160, va fi restricționată banda 3, până la ora 20.00;
  • după ora 20.00, în vederea remedierii avariei, traficul rutier se va desfășura pe o singură bandă.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.