Un bebeluș orfan, BRUSCAT de asistenta care trebuia să îl hrănească

Publicat: 24 07. 2018, 19:44
Actualizat: 02 10. 2018, 19:07

Pe imaginile postate de mama unui copil internat se vede cum o asistentă medicală bruschează un bebeluș pe care îl hrănea. Când acesta încearcă să se miște, asistenta îl trântește în pătuț.

„Uitați-vă la ce se întâmplă în Spitalul județean din Târgoviște. Poți da mai departe, poate așa va fi dată afară. Săracul bebeluș! of! off!”, scrie femeia care a observat incidentul.

Imaginile au ajuns și la conducerea Spitalului Județean Târgoviște, directorul unității medicale, Claudiu Dumitrescu, declarându-se consternat. Acesta a decis convocarea Comisiei de disciplină, care a decis concedierea femeii..

„Suntem consternați,” a declarat directorul spitalului. „Fapta e gravă. E cea mai gravă. Nu discut de reduceri salariale.” Asistenta a recunoscut că ea este cea care apare în imagini, însă nu consideră că s-a purtat necorespunzător. Bebelușul maltratat s-a născut cu paralizie și a fost abandonat în spital.

După ce au vizionat imaginile de pe Facebook, polițiștii din Târgoviște au deschis o anchetă.

„Efectuăm cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului,” a declarat Alexandru Ciurea, purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița.

Asistenta medicală lucrează la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște de aproximativ un an și jumătate și este însărcinată.

Foto: Hepta