Un bebeluș român a ajuns în stare critică la spital după ce a căzut de la etaj în Marea Britanie. Mama, disperată, a vrut să se arunce după el

Publicat: 29 06. 2019, 09:34

Bebelușul de 1 an a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Trecătorii au crezut că mama acestuia este agresată când au văzut-o la geamul apartamentului țipând și dorind să sară pe geam. Martorii au strigat la ea: „Nu sări!”, scrie The Sun.

„Eram pe stradă împreună cu alții și descărcam alimentele dintr-o camionetă. Dintr-o dată am auzit un țipăt puternic. Am văzut femeia de la fereastră și se părea că dorea să sară. Oamenii erau jos pe trotuar spunând: Nu sări, nu sări. Copilul era pe trotuar sub fereastră nemișcat”, a povestit un martor. 

 

 

 

Mama copilului a coborât și dorea să-și ia în brațe copilul, însă nu a fost lăsată de teamă că aceasta, în încercarea de a-l lua pe copil în brațe, i-ar agrava starea. 

„Un copil de un an rămâne în spital într-o stare critică după ce a căzut ieri de la fereastră. O investigație a fost lansată, însă, în acest moment, se crede că incidentul a fost un accident”, a declarat Poliția din Bedfordshire.

Un martor care a povestit incidentul pe Facebook spune că micuțul a fost transportat de urgență la spital și supus unei prime intervenții chirurgicale pentru extirparea splinei.

După operație, autoritățile au încercat să-l transfere pe micuț la un spital de copii din Cambridge, dar fără succes.