Un bebeșus de doar 3 luni din Satu Mare a murit, în timp ce era hrănit. Care a fost cauza tragediei

Publicat: 21 07. 2020, 15:46
Actualizat: 21 07. 2020, 15:53
Copil de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni (FOTO: ilustrativ)

Un bebeluș de doar 3 luni, din Satu Mare, a murit – marți – în timp ce era hrănit după ce a aspirat, accidental, lapte.

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare au fost solicitați să intervină pentru a-l salva pe copil.

Un echipaj SMURD a început imediat manevrele de resuscitare, dar – din nefericire – bebelușul nu a mai dat semne de revenire și a fost declarat decesul.

„A suferit o aspirație de corp străin. Este vorba de aspirație cu lapte”, au transmis reprezentanții ISU Satu Mare, citați de Mediafax.

Bebeluș mort după ce i s-a dat să bea sânge de broască țestoasă. Trebuia să îl apere de COVID-19

O fetiță de doar cinci luni din localitatea Comendador, Republica Dominicană, a murit după ce i s-a dat să bea sânge de broască țestoasă, pentru a o apăra de boli, înclusiv de COVID-19.

Atât sora fetiței în vârstă de 7 ani, cât și părinții ei au fost internați, la sfârșitul lunii mai, la Spitalul Rosa Duarte din Comendador și erau îndurerați pentru decesul bebelușului, scrie Agerpres,

Cu ceva timp înainte să ajungă la spital, fetița a murit, după ce a înghițit băutura luată de către părinți de la un vraci haitian.

Un bebeluș de doar 13 zile din Marea Britanie, infectat cu Covid-19, a murit la spital. Era cea mai tânără victimă

Un bebeluş, în vârstă de numai 13 zile, a murit – în luna iunie – în urma infecţiei cu noul coronavirus într-un spital din Marea Britanie, a anunţat joi Serviciul Naţional de Sănătate britanic (NHS), citat de Agerpres.

Copilul, care aparent nu avea probleme de sănătate, devenea astfel cea mai tânără victimă a COVID-19 în Regatul Unit.

Până atunci, cea mai tânără victimă britanică fără comorbidităţi a acestei boli era un băiat în vârstă de 13 ani, Ismail Mohamed Abdulwahab, care a decedat în luna martie.