UPDATE – Biciclistul căutat de polițiști, după ce a lovit o fetiță de 2 ani în Sibiu și apoi a fugit, s-a predat. Victima a ajuns la spital

Publicat: 09 05. 2021, 07:30
Actualizat: 09 05. 2021, 07:31
Biciclistul căutat de oamenii legii / Foto: Facebook/Poliția Sibiu

Un biciclist care a accidentat o fetiță de 2 ani, în Sibiu, și apoi a fugit de la fața locului era căutat de Poliție. Oamenii legii au făcut publice imaginile cu incidentul surprinse de camerele de supraveghere și au cerut ajutorul populației, pentru a-l găsi.

Biciclistul care a lovit o fetiță de 2 ani și apoi a fugit s-a predat

După ce polițiștii au făcut publice imaginile cu tânărul care a accidentat o fetiță de 2 ani, pe pietonala Nicolae Bălcescu, spre Piața Mare din Sibiu, s-a predat.

Potrivit Mediafax, este vorba de un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 25 de ani, care și-a anunțat intenția pe Facebook, apoi s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu.

Știrea inițială:

„Vă solicităm sprijinul în vederea identificării şi depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piaţa Mare, a acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, continuându-şi deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetiţa, însoţită de părinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, scrie într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Semnalmentele bărbatului

Când s-a produs lovirea, bărbatul era îmbrăcat în blugi de culoare închisă, un hanorac de culoare negru şi purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă de acesta este neagră.

Sibienii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu, telefon 0269/208.211.

În speță se desfășoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.