Un bloc a fost construit din greșeală, în Pitești. Cum a reușit constructorul să evite explicațiile

Publicat: 13 11. 2021, 15:46
Un bloc a fost construit din greșeală, în Pitești. Cum a reușit constructorul să evite explicațiile / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ

O firmă de construcții a încurcat proiectele și a ridicat un bloc în locul unei case în Pitești. Primarul orașului este cel care a constatat greșeala și a cerut de urgență oprirea lucrărilor. Patronul firmei de construcții nu a vrut să dea explicații în fața autorităților, afirmând că este suspect de COVID, relatează Realitatea.

Cetățenii din zonă au considerat că vor avea un nou vecin. Când clădirea a prins contur au înțeles că în locul unei vile a fost construit, de fapt, un bloc.

Edilul orașului Pitești a solicitat sistarea lucrărilor și a sesizat Serviciul Disciplină în Construcții. Chemat de autorități să lămurească lucrurile, patronul firmei a anunțat că se simte rău și că urmează să-și facă un test COVID.

„Am venit cu Poliția locală. Au făcut proces de constatare. S-a constatat, bineînțeles, că nu au respectat autorizația. Riscă amendă între 10.000 și 100.000 de lei. Măsură va fi readucerea construcției la formă aprobată”, a afirmat Cristian Gentea, primarul municipiul Pitești.

Cristian Gentea este nemulțumit de faptul că inspectorii din subordinea să nu au făcut controale atunci când se lucra la fundație.