Un brașovean care a furat o mașină a murit după ce a intrat într-un TIR, în timp ce era urmărit de polițiști

Publicat: 16 04. 2014, 11:37
Actualizat: 16 04. 2014, 13:06

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, comisar șef Liviu Naghi, polițiștii au fost anunțați, luni, în jurul orei 20.00, că un autoturism a fost furat din incinta unei stații de carburanți din municipiul Brașov.

Imediat după sesizare, polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale au dat în urmărire autoturismul respectiv, iar a doua zi, marți, la ora 19.00, un echipaj al Poliției Rutiere Brașov, aflat pe DN 13, a reperat autoturismul care circula cu viteză dinspre Rupea spre Brașov.

„Polițiștii au plecat imediat în urmărirea mașinii cu autoturismul din dotare având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. De asemenea, au fost alertate toate patrulele IPJ Brașov aflate în misiune. Șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele echipajului care îl urmărea pe DN 13, iar în localitatea Feldioara, după aproximativ 13 kilometri, nu a oprit nici la semnalul unui polițist rutier”, a spus Naghi.

Ulterior, în timp ce era urmărit de oamenii legii, șoferul de 23 de ani a intrat cu mașina într-un TIR parcat pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

„Cadavrul său a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru necropsiere, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a fost furat autoturismul și s-a produs accidentul”, a mai spus reprezentantul IPJ Brașov.