Un bucureștean s-a urcat pe acoperișul unui imobil și AMENINȚA CĂ-ȘI DĂ FOC dacă va fi evacuat din casă. Poliția l-a convins să coboare

Publicat: 07 11. 2012, 14:51
Actualizat: 06 02. 2019, 17:16

UPDATE Bucureșteanul care amenința că-și dă foc dacă va fi evacuat din casă, dat jos de pe imobil

Bucureșteanul, care s-a urcat miercuri pe acoperișul unui imobil de pe strada Țepeș Vodă și amenința că își dă foc dacă va fi evacuat din locuință, a fost convins să renunțe la gestul său, informează surse din Poliția Capitalei, care adaugă faptul că acesta a primit un avertisment.

Doi negociatori din partea Poliției și Jandarmeriei l-au convins pe bucureștean să coboare de pe acoperiș.

Din primele informații, reiese că bărbatul locuiește într-o casă naționalizată, existând o hotărâre de evacuare din imobil.


Un bucureștean s-a urcat pe acoperișul unui imobil de pe strada Țepeș Vodă și ameniță că își dă foc dacă va fi evacuat din locuință, informează surse din Poliția Capitalei.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și o ambulanță SMURD.

Doi negociatori din partea Poliției și Jandarmeriei încercă, la momentul transmiterii acestei știri, să-l convingă pe bucureștean să coboare de pe acoperiș.

Din primele informații, reiese că bărbatul locuiește într-o casă naționalizată, existând o hotărâre de evacuare din imobil.