Un clujean care „n-a mai găsit bilet de Londra” a ajuns prin efracție într-un avion. Ce a făcut în cabina piloților a surprins pe toată lumea

Publicat: 28 01. 2015, 13:39
Actualizat: 05 09. 2019, 13:50

Surse din interiorul Aeroportului au declarat că incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 6 dimineața. Bărbatul a reușit să intre pe pista de aterizare utilizând un spațiu tehnic pentru bagaje și, după ce a spart un geam, a ajuns lângă un avion care fusese curățat și pregătit pentru următoarea cursă, către capitala Marii Britanii.

Angajații aeroportului au intrat în alertă când au văzut mai multe luminițe din cabina piloților, acestea provenind de la blițul telefonului mobil cu care bărbatul și-a făcut poze în cabină. Acesta a fost găsit instalat în avion, așteptând decolarea.

Sursa notează că motivul pentru care bărbatul a intrat prin efracție în avion este că voia să ajungă la prietena sa, în Londra, dar nu mai găsise bilete. Atunci, el a mers în aeroport, a încercat una dintre ușile folosite de personalul tehnic, iar aceasta s-a dovedit a fi deschisă.

Întrebat cum a ajuns să facă poze în cabina piloților, bărbatul a susținut că a fost invitat chiar de pilotul aeronavei. ”A spus că îmi face o favoare”, a spus bărbatul.