Un copil ar fi fost luat de viitură în comuna constănțeană Rasova

Publicat: 09 07. 2013, 09:57
Actualizat: 07 06. 2018, 06:33

Un copil de 12 ani ar fi fost luat de viitură, în comuna constănțean Rasova, luni seară, pompierii și localnicii acționând la această oră pentru găsirea lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Rasova, unde se înregistrează inundații, iar un copil ar fi fost luat de viitură.

„Inițial, am fost solicitați să intervenim pentru doi copii, dar până la urmă se pare că numai unul este dat dispărut. A venit o viitură de pe deal, a intrat în mai multe gospodării și l-ar fi luat și pe copil. Cel puțin așa a anunțat un localnic. Acum îl căutăm”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, colonelul Costel Datcu.

Primarul comunei Rasova, Mihalache Neamțu, spune că viitura a afectat câteva zeci de gospodării și a inundat mai multe case și beciuri, dar pentru moment pagubele nu au fost estimate.

„Viitura a lovit în jur de ora 19.3- 20.00. A inundat vreo 50 de gospodării și mai multe case stau să cadă. N-am făcut încă o evaluare a pagubelor. A plouat mult, exagerat de mult”, a spus primarul Mihalache Neamțu.