Un copil de 14 ani, salvat de vecini după ce a căzut într-o fântână: „Norocul lui a fost că s-a agățat de lanț”

Publicat: 08 05. 2017, 16:50

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Miruna Prejbeanu, părinții minorului de 14 ani nu se aflau la domiciliu în momentul în care s-a produs incidentul. Acesta ar fi alunecat, în timp ce încerca să scoată apă din fântână.

„Un băiat de 14, singur acasă, a încercat să scoată apă din fântână, i-au alunecat picioarele și s-a prins de lanț, nu a ajuns în apă. A fost văzut de o vecină, care l-a scos cu ajutorul localnicilor”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Silviu a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj și va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu, fiind în stare de hipotermie.

Evenimentul s-a produs la două săptămâni după ce Dănuț, un copil de doi ani, a căzut într-o fântână în Teleorman și a fost scos după 12 ore. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spitalul Grigore Alexandrescu din București, fiind mutat de la Secția de Terapie Intensivă la cea de Pediatrie. Medicii spun că starea de sănătate a băiețelului s-a îmbunătățit.