Un copil de 2 ani, care a băut insecticid, adus la București cu un elicopter SMURD. UPDATE

Publicat: 09 06. 2012, 14:02
Actualizat: 18 06. 2012, 15:39

UPDATE 13. 43. Elicopterul SMURD care-l transportă pe copilul otrăvit cu insecticid a aterizat pe stadionul Dinamo. Minorul este preluat de medicii de pe ambulanță care îl vor transporta către spitalul Grigore Alexandrescu

UPDATE 13.00. În acest moment băiatul se află în elicopterul SMURD și va ajunge în scrut timp la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Un copil de 2 ani, din localitatea Mozăceni, județul Argeș, care a băut insecticid, va fi adus la București cu un elicopter SMURD. Minorul se află în comă de gradul 4 după ce a băut din greșeală Diazinon, un insecticid, care era depozitat într-o sticlă de suc. El a fost adus de părinți la spitalul din Pitești, dar de aici un elicopter SMURD îl va aduce în Capitală, la spitalul „Grigore Alexandrescu”. Copilul se află în stare gravă.

Copilul ar fi luat o singură gură din sticlă și starea sa s-a înrăutățit imediat. Diazinonul este folosit pentru îndepărtarea paraziților – păduchi, muște, căpușe – de pe bovine, ovine și suinte.

Micuțul a fost găsit de părinții săi în stare de inconștientă, iar lângă el se afla sticla de suc în care era depozitat Diazinol-ul. 

Vom reveni cu amănunte.