Un copil de doi ani din Vaslui, la spital după ce ar fi fost bătut de tată. Ce fac polițiștii în acest caz

Publicat: 16 08. 2015, 18:31

Polițiștii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru violență în familie pe numele unui bărbat din localitatea Bogești, după ce și-ar fi agresat fiul în vârstă de doi ani, care a fost transportat la spital, sâmbătă după-amiază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ancheta în acest caz a fost declanșată în urma unei solicitări venite din partea unui echipaj de ambulanță, chemat de către mama copilului, femeia având nevoie, la rândul său, de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău, întrucât este gravidă.

„Echipajul medical a solicitat sprijinul Poliției întrucât tatăl copilului nu vroia să-și lase fiul la spital. În urma discuțiilor purtate cu bărbatul din Bogești, acesta a afirmat că leziunea de la ochi ar fi apărut în urma unei căzături a minorului. Polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând a se stabili dacă băiețelul a fost sau nu victima unei infracțiuni cu violență”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Reprezentanții Poliției Vaslui au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, care va desfășura propria anchetă în acest caz.