Un copil de patru ani a murit din circumstanțe misterioase la Iași. Poliția face anchetă

Publicat: 09 07. 2015, 18:12
Actualizat: 07 04. 2019, 10:06

Părinții unui copil de patru ani din comuna Mogoșești, județul Iași, au sunat, joi, în jurul prânzului, la 112, pentru a sesiza că micuțul este inconștient, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipajul Ambulanței care a intervenit la acest caz a încercat resuscitarea copilului timp de o jumătate de oră, însă fără succes, astfel că s-a constatat decesul acestuia.

Reprezentanții Poliției Județene Iași au afirmat că în acest caz se fac verificări, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

„Am primit o sesizare cu privire la faptul că un copil a fost găsit inconștient într-o locuință. Polițiștii efectuează verificări, în cauză fiind dispusă efectuarea necropsiei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Iași.

Potrivit presei locale, părinții le-ar fi povestit medicilor că baiatul a intrat în casă după ce ar fi mâncat un măr, iar în casă aceștia tocmai pulverizaseră insecticid.

Cauza morții copilului urmează să fie stabilită în urma necropsiei efectuate de către Institutul de Medicină Legală din Iași.