Un copil din Buzău a fost bătut și tăiat de tată. Acesta a înregistrat totul și a trimis filmarea mamei

Publicat: 28 10. 2017, 19:18

Purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Laura Minnea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii din Buzău fac cercetări în urma unei sesizări în care se reclamă faptul că un bărbat, de 39 de ani, și-a agresat fiul, în vârstă de 12 ani.

„Oamenii legii au fost informați despre o agresiune fizică în familie. Polițiști s-au deplasat imediat pentru a verifica dacă cele sesizate, iar acest lucru s-a confirmat. Agresorul a fost depistat și se află în custodia poliției pentru audieri”, a declarat Minea.

Potrivit acesteia, a fost deschis un dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru lipsire de libertate și rele tratamente aplicate minorului.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că minorul a fost bătut și tăiat de către tatăl său într-o pădure din Bozioru, iar scenele filmate cu telefonul mobil au fost trimise mamei minorului care se află la muncă, în Spania.

Copilul a fost transportat la spital unde medicii au stabilit faptul că nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol.