Un copil s-a încuiat într-un balcon la spital, de teama injecției; ISU a intervenit să-l salveze

Publicat: 04 11. 2013, 17:00
Actualizat: 19 06. 2018, 01:10

Pompierii constănțeni au intervenit, luni, la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru salvarea unui băiețel de 11 ani care, de teama unei injecții, s-a ascuns într-un balcon de la etajul opt al unității, unde s-a încuiat, refuzând să se întoarcă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, copilul, internat în Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență, s-a ascuns pe un balcon de la etajul opt al unității medicale, de teama unei injecții, el rufuzând să iasă în pofida încercărilor celor prezenți de a-l determina să se întoarcă în salon.

În aceste condiții, cadrele medicale au chemat pompierii militari, care au ridicat autoscara până în dreptul balconului, dar chiar și așa copilul a refuzat să coboare.

În cele din urmă, băiatul a fost convins de un medic rezident să se întoarcă în spital.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța spune că ușa de la balconul respectiv ar fi fost încuiată, iar copilul ar fi furat cheia, cazul fiind acum cercetat de o comisie internă. De asemenea, copilului urmează să îi fie făcută o evaluare psihiatrică.