Un craiovean l-a omorât în bătaie pe agentul de pază al unui complex turistic din Călimănești. Bărbatul a fost arestat

Publicat: 13 07. 2015, 19:24
Actualizat: 14 07. 2015, 02:00

Potrivit unui comunicat dat publicității, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, procurorii au început urmărirea penală față de Mădălin Robert Crăciun, acuzat de omor, după ce, weekend-ul trecut, s-a luat la bătaie cu agentul de pază al unui complex turistic din stațiunea Călimănești, agentul de pază murind ca urmare a loviturilor primite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unor surse judiciare, scandalul a izbucnit vineri noapte, pe terasa restaurantului „Popasul Casa Românească” din stațiunea Călimănești. Robert Crăciun, în vârstă de 29 de ani, din Craiova, a consumat alcool în restaurant, iar la un moment dat a început să facă scandal, motiv pentru care agentul de pază al complexului turistic, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a intervenit pentru a aplana conflictul.

Crăciun l-a luat pe agentul de pază la bătaie și l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni extrem de grave, în urma cărora bărbatul a murit pe loc. Necropsia a arătat că decesul a fost cauzat de o hemoragie internă produsă ca urmare a loviturilor puternice la cap, susțin sursele citate.

Sâmbătă, Tribunalul Vâlcea a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Mădălin Robert Crăciun.