„UN CRIMINAL vrea să ne convingă cât de CAPABIL este?” Mama lui Bogdan Gigină, REVOLTATĂ de revenirea în politică a lui Gabriel Oprea

Publicat: 03 07. 2018, 16:40
„După doi ani și jumătate, au fost în sfârșit, desecretizate convorbirile existente pe stațiile de emisie recepție ale BPR. Citindu-le, ne-am îngropat copilul. Pentru a câta oara? Știam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic, dar…. citind în amănunt, am înțeles cât de mult ne-a protejat copilul nostru. Citesc stupefiată pe Messenger cum copila dnului Gabriel Oprea îmi descrie situația lor familială… CÂT DE GREU LE ESTE, CÂTĂ LIPSĂ DE ARMONIE. Citesc și nu pot să cred! Mi-aș dori ca acești copii să trăiască în preajma noastră o zi și poate… așa vor înțelege ce trăim noi și cât de distrusă este familia noastră”, a scris pe Facebook Carmen Gigină.
 
Femeia critică în termeni extrem de duri revenirea lui Gabriel Oprea în politică.
 
„Acum câteva seri, deschid televizorul și fața lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus și lăsat în haos, vine la TV să ne spună cât de capabil și de devotat este într-o funcție de conducere? Gabriel Oprea, tu nu înțelegi ca ești un criminal, că ai distrus vieți, ai călcat în picioare destine, că locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru că tu nu te numești om”, a mai scris Carmen Gigină.
 
 
Președintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, și-a anunțat, pe 23 iunie revenirea în „politica mare”  în fruntea partidului pe care l-a reactivat, în vederea alegerilor europarlamentare și prezidențiale de anul viitor.