Un cunoscut hoț de buzunare din Constanța, reținut de un polițist aflat la cumpărături

Publicat: 18 12. 2013, 19:46
Actualizat: 22 03. 2019, 16:24

Un polițist din Constanța a reușit să prindă un cunoscut hoț de buzunare în timp ce acesta încerca să fure două telefoane în parcarea unui hypermarket, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Incidentul s-a petrecut în timp ce omul legii se afla la cumpărături. Întâmplător, polițistul era chiar de la Compartimentului Furturi din Buzunare și l-a recunoscut pe suspect. După ce l-a urmărit în parcare, acesta a reușit să intervină în momentul în care hoțul se pregătea să jefuiască o femeie.

„Un polițist de investigații criminale din cadrul Compartimentului Furturi din Buzunare BIC l-a prins în flagrant pe D. Vasile, de 38 ani, în timp ce încerca să sustragă două telefoane mobile din buzunarul unei femei, care se afla în parcarea unui supermarket din zona ICIL. Prejudiciul cauzat în valoare de 1200 lei a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță de către polițiști”, au arătat reprezentanții IPJ Constanța într-un comunicat.