Un deputat PSD a descoperit „lucruri aproape inimaginabile” în spatele Facebook și Google. Ce vor să dezvolte „adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley”

Publicat: 30 03. 2018, 08:28

„Pentru că am lucrat timp de 14 ani în domeniul marketingului online, pentru că știu foarte bine despre ce vorbesc și pentru că am vizitat chiar sediile Google și Facebook din Silicon Valley, consider că e de datoria mea să explic ce stă în spatele acestor companii și în ce fel vor să ne construiască viitorul”, scrie Pleșoianu pe Facebook, amintind că un director de la Agenția Departamentului american de Apărare care se ocupă cu dezvoltarea de tehnologie militară avansată a plecat la Google și apoi la Facebook ăentru a se ocupa de „tehnologie avansată”. 

„Unul dintre proiectele în care Google investește masiv este explicat chiar de către directorul departamentului său de Dezvoltare Tehnologică, Ray Kurzweil: „Până în 2030, vom avea deja tehnologia necesară pentru a introduce în corpul omenesc milioane de nanoboți (mini-roboți, de dimensiune moleculară). Prin intermediul nanoboților, vom conecta creierul la Internet, vom conecta neocortexul la Cloud!”… Cu alte cuvinte, Google investește masiv pentru a dezvolta ceea ce adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc „Omul 2.0″. Pentru conducerea Google, omul viitorului este… omul-cyborg”, scrie deputatul PSD. 

El susține că „unul dintre domeniile în care DARPA investește cel mai mult este Realitatea Virtuală. Unul dintre domeniile în care și Facebook (unde a plecat fosta directoare DARPA când a părăsit Google) investește foarte mult este… Realitatea Virtuală”. 

Pleșoianu promite că va reveni „și cu alte informații”. „Sunt multe lucruri aproape inimaginabile pe care este bine să le cunoașteți. Am vorbit despre ele cu mult timp înainte să intru în politică. Însă abia actualul scandal Facebook a reușit să producă scurtcircuitul care îi face dintr-odată, pe foarte mulți, cu adevărat receptivi…”, își încheie el postarea pe Facebook.