Un deputat susține că a fost amenințat cu moartea sau cu atacul Gărzii Maghiare pe Facebook

Publicat: 28 12. 2014, 12:25

„Milogul de Antal Arpad s-a dus repede să se plângă la CNCD, la Parchet și la ambasade că a fost jignit pe Facebook. Dacă eu, de cinci ani de când m-am implicat în apărarea Constituției, aș fi făcut plângeri ori de câte ori primeam amenințări și jigniri de la extremiștii maghiari ar fi trebuit să mă ocup numai cu acest lucru! Eu sesizez instituțiile statului numai pentru apărarea legii și a principiilor constituționale, nu pentru mine personal. Cum ar fi să mă duc să mă plâng la ambasade de ceea ce îmi scriu unii pe Facebook?”, scrie liderul naționalist român pe pagina sa de socializare, potrivit stiripesurse.ro. Bogdan Diaconu a realizat și un print screen de pe pagina sa de Facebook pentru a-și susține afirmațiile potrivit cărora ar fi fost amenințat.

KansasCity Oo
Dec 14th, 2:37pm

Băi patru ochi,lasă-mi adresa unde stai să îți trimit un ungur să te vadă un pic,…,uită-te bine când mergi pe stradă că s-ar putea să nu mai vezi lumina zilei curând

Kopenetz Attila
Aug 8th, 11:01am

Știu că nu o să răspunzi că n-ai suficient sânge unde ar trebui…te simți foarte sigur pe tine postând pe Facebook prostii și lucruri ce nu-s adevărate, dar numai atunci ai putea acumula respect dacă te-ai bate cu Garda maghiară până atunci îți urez toate cele rele.”