Un deținut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Colibași

Publicat: 20 04. 2015, 13:48

Deținutul Ionul Gilbert Militaru, în vârstă de 23 de ani, condamnat la șase ani de închisoare pentru tâlhărie, a evadat luni, în jurul orei 10.00, de la punctul de lucru exterior la care era repartizat, din curtea Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, a anunțat Penitenciarul Colibași.

„În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Argeș și Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș”, a precizat Penitenciarul Colibași, într-un comunicat de presă.

Potrivit conducerii Penitenciarului Colibași, va fi făcută o anchetă administrativă, pentru a se stabili în ce condiții a evadat deținutul.

Ionul Gilbert Militaru are 1,68 metri, ochi căprui, o cicatrice pe obrazul drept și tatuaje pe brațe. Acesta are domiciliul în localitatea Băiculești, sat Mănicești, județul Argeș.

Penitenciarul Colibași face apel la persoanele care pot da informații despre deținutul evadat să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul de telefon al Penitenciarul Colibași, 0248.260.000.