Un deținut eliberat după aplicarea legii privind recursul compensatoriu s-a întors la închisoare după doar 24 de ore. Polițiștii l-au prins în flagrant

Publicat: 24 10. 2017, 01:17

Murariu, însă, n-a rezistat decât 24 de ore în libertate. A fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini și a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

Vasile Murariu a fost eliberat din Penitenciarul Iași, unde executa o pedeapsă de șase ani și nouă luni de închisoare pentru vătămare corporală. În trecut, el a mai fost condamnat pentru furt calificat și tâlhărie, informează Adevărul.

După ce s-a întors în localitatea de domiciliu, a băut împreună cu fratele său și s-a urcat fără permis la volanul unui BMW, pe care l-a condus pe ulițele din Zamostea. Alertați prin 112, polițiștii suceveni au început să patruleze pe străzile din comună și au văzut că frații Vasile – Ionuț Murariu și Florin Murariu consumă băuturi alcoolice pe terasa unui bar, iar în fața localului e parcat un BMW.

Polițiștii au organizat o pândă, iar după câteva zeci de minute, Vasile – Ionuț Murariu s-a urcat la volanul BMW-ului și l-a condus până în apropierea pieței din Zamostea. În momentul în care a observat că este urmărit de agenți, acesta a abandonat vehiculul, a intrat în curtea unui cetățean, a sărit un gard, după care a rupt-o la fugă pe câmpurile din zonă.

A fost prins în scurt timp de polițiști, fiind încătușat. Cu ocazia verificărilor făcute în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere. El a fost dus ulterior la spital, unde a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

FOTO: Adevarul.ro