Un elev bucureștean A TRAS CU PISTOLUL într-o vitrină. Spune că ar fi cumpărat arma în aceeași zi, de la un necunoscut

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 04 07. 2013, 04:37

Un elev în vârstă de 16 ani din Capitală a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce, duminică, a spart vitrina unui magazin după ce a tras în aceasta cu un pistol cu aer comprimat, în urma unui conflict pe care l-a avut cu vânzătoarea, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, agresorul este un elev în vârsă de 16 ani, care a intrat, în jurul orei 3:40, într-un magazin cu program non-stop.

Pentru că elevul ar fi fost beat, vânzătoarea a refuzat să-l servească, moment în care acesta a început să o înjure. Ulterior, adolescentul a ieșit din magazin și a început să tragă cu un pistol cu aer comprimat în geamul de la ușă.

„Poliția Capitalei a fost sesizată de către o femeie de 32 ani, administrator al unui magazin situat în sectorul 3, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la vânzare, un client pe care a refuzat să-l servească din cauza stării avansate de ebrietate i-a adresat injurii. Totodată, femeia a declarat polițiștilor că, imediat după ce a ieșit din magazin, acesta ar fi scos un pistol și ar fi executat mai multe focuri, distrugând astfel geamul de la ușa de acces, fără a provoca însă vătămări corporale sau alte distrugeri”, se arată într-un cominicat remis MEDIAFAX de Poliția Capitalei.

Suspectul a fost găsit pe o stradă din apropiere, iar asupra lui s-a descoperit și un pistol cu aer comprimat care mai avea în încărcător un singur proiectil.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că suspectul se numește Adrian Cristea și este elev al Colegiului Agricol „Viaceslav Harnaj” din București.

Acesta și-a recunoscut fapta și a spus că a cumpărat pistolul, în aceeași zi, de la o persoană necunoscută.

Elevul a fost arestat preventiv, pentru 20 de zile, de magistrații Judecătoriei Sectorului 3.